Reteta favorita a bunicii mele in zilele de post.
1. Curatam si spalam ciupercile, apoi le taiem fasii si le lasam la scurs. 2. Intr-o tigaie incingem uleiul si calim ceapa peste care adaugam ciupercile si le calim si pe ele 5 minute. 3. La final punem si usturoiul, condimentam cu sare si piper si lasam la foc pana incep sa se rumeneasca usor. 4. Separat facem o mamaliguta din malai grisat care o presam cu ajutorul a 2 boluri pentru a lua forma lor. 5. Ciupercile se toarna in bolul de mamaliguta, se presara patrunjel tocat si se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii