Sarmalele cu ardei si ciuperci este o mancare de post traditionala si consistenta. Se toaca marunt ciupercile, ardeii si ceapa. Ceapa se caleste in putin ulei.
Sarmalele cu ardei si ciuperci este o mancare de post traditionala si consistenta. Se toaca marunt ciupercile, ardeii si ceapa. Ceapa se caleste in putin ulei. Se amesteca totul cu orezul, bulionul si cimbrul si sare dupa gust. Se impacheteaza in varza dupa ... dexteritate. :D
Se dau la cuptor cca 2 ore la foc mediu.
Si de post, dar si dietetic, ideal pt cei care vor sa dea cateva kg jos.
Sarmalele de post cu ardei si ciuperci se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii