Sarmalutele cu ciuperci sunt mancaruri de post traditionale si foarte delicioase. Se toaca marunt ceapa si apoi se caleste in uleiul incins.
Sarmalutele cu ciuperci sunt mancaruri de post traditionale si foarte delicioase. Se toaca marunt ceapa si apoi se caleste in uleiul incins.
Se inmoaie orezul in apa pentru 10 minute. Se adauga ciupercile taiate, morcovul ras si apoi orezul inmuiat in prealabil.
Dupa cateva minute se adauga pasta de tomate, sare dupa gust, marar verde tocat marunt si se mai lasa pana ce toata compozitia are un aspect uniform si se adauga condimentele pentru sarmalute.
Se spala varza, se aleg foile si se umplu cu compozitia de mai sus. In cratita se pun betisoare de marar uscat si un strat de varza tocata. Se aseaza apoi randurile de sarmalale in forma de floare. Deasupra randurilor se pun foi de varza. Se adauga apa cat sa acopere sarmalele si se pune oala la fiert. Sarmalutele cu ciuperci se lasa sa fiarba.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii