Combinatia dintre mazare si menta as spune ca este combinatia mea de arome preferata. Se poate folosi in multe preparate culinare, ca si umplutura sau garnitura, dar preferata mea ramane supa crema de mazare.
Combinatia dintre mazare si menta as spune ca este combinatia mea de arome preferata. Se poate folosi in multe preparate culinare, ca si umplutura sau garnitura, dar preferata mea ramane supa crema de mazare.
1. Topeste untul intr-o tigaie si caleste ceapa, pana devine transparenta. Adauga boabele de mazare si mai lasa-le pe foc 2 minute. Adauga supa de legume, si lasa pana da in clocot. Opreste focul si lasa amestecul sa se raceasca.
2. Pastreaza caeva frunze de menta si boabe de mazare pentru decor. Mixeaza restul de menta si boabe de mazare, pana devin o pasta. Poti sa folosesti mai putina supa de legume daca ti se pare prea lichida. Mie asa imi place, ca sa o pot servi atat rece cat si calda. Adauga sare si piper dupa gust.
3. Pune supa crema in boluri si serveste-o cu crutoane proaspete.
Se poate adauga o lingura de smantana daca se doreste, inainte de servire.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii