Reteta supa rece cu migdale si usturoi este de fapt o varianta a gazpacho-ului, in care rosiile si legumele proaspete sunt inlocuite cu migdale si usturoi. Este o reteta potrivita pentru zilele de post.
Aceasta supa rece este de fapt o alta versiune a gazpacho-ului, in care rosiile si legumele proaspete au fost inlocuite de migdale, paine si usturoi.
Indepartati coaja de la paine, taiati-o cubulete si asezati-o intr-un bol. Turnati suficienta apa rece cat sa o acopere, lasati-o sa se inmoaie dupa care scurgeti apa in exces.
Puneti paine intr-un blender, adaugati migdalele, usturoiul, uleiul de masline si otetul si amestecati pana se omogenizeaza. Turnati apoi apa rece in timp ce mixati in continuare pana cand supa capata consistenta smantanii. Daca o preferati mai subtire, mai puteti adauga apa.
Bagati-o la frigider pana se raceste bine, dupa care se serveste in boluri.
Se poate servi cu jumatati de struguri fara samburi si fulgi de migdale.
Reteta de supa rece cu migdale si usturoi ii apartine vestitului Gordon Ramsey, si face parte din cartea Bucataria Lumii.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseCeva simplu sau nu, depinde din ce perspectiva privesti.....
Prajitura cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii