Reteta supa rece cu migdale si usturoi este de fapt o varianta a gazpacho-ului, in care rosiile si legumele proaspete sunt inlocuite cu migdale si usturoi. Este o reteta potrivita pentru zilele de post.
Aceasta supa rece este de fapt o alta versiune a gazpacho-ului, in care rosiile si legumele proaspete au fost inlocuite de migdale, paine si usturoi.
Indepartati coaja de la paine, taiati-o cubulete si asezati-o intr-un bol. Turnati suficienta apa rece cat sa o acopere, lasati-o sa se inmoaie dupa care scurgeti apa in exces.
Puneti paine intr-un blender, adaugati migdalele, usturoiul, uleiul de masline si otetul si amestecati pana se omogenizeaza. Turnati apoi apa rece in timp ce mixati in continuare pana cand supa capata consistenta smantanii. Daca o preferati mai subtire, mai puteti adauga apa.
Bagati-o la frigider pana se raceste bine, dupa care se serveste in boluri.
Se poate servi cu jumatati de struguri fara samburi si fulgi de migdale.
Reteta de supa rece cu migdale si usturoi ii apartine vestitului Gordon Ramsey, si face parte din cartea Bucataria Lumii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii