Reteta supa rece cu migdale si usturoi este de fapt o varianta a gazpacho-ului, in care rosiile si legumele proaspete sunt inlocuite cu migdale si usturoi. Este o reteta potrivita pentru zilele de post.
Aceasta supa rece este de fapt o alta versiune a gazpacho-ului, in care rosiile si legumele proaspete au fost inlocuite de migdale, paine si usturoi.
Indepartati coaja de la paine, taiati-o cubulete si asezati-o intr-un bol. Turnati suficienta apa rece cat sa o acopere, lasati-o sa se inmoaie dupa care scurgeti apa in exces.
Puneti paine intr-un blender, adaugati migdalele, usturoiul, uleiul de masline si otetul si amestecati pana se omogenizeaza. Turnati apoi apa rece in timp ce mixati in continuare pana cand supa capata consistenta smantanii. Daca o preferati mai subtire, mai puteti adauga apa.
Bagati-o la frigider pana se raceste bine, dupa care se serveste in boluri.
Se poate servi cu jumatati de struguri fara samburi si fulgi de migdale.
Reteta de supa rece cu migdale si usturoi ii apartine vestitului Gordon Ramsey, si face parte din cartea Bucataria Lumii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii