Taitei de orez cu fasole verde

Se poate ca la prima vedere sa vi se para o combinatie ciudata, dar va asigur ca este una delicioasa, si de post. Taiteii de orez sunt deliciosi, iar in combinatia din aceasta reteta culinara sunt devin cel putin interesanti.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Taitei de orez cu fasole verde

Ingrediente

  • 100g taitei subtiri din orez
  • 125g fasole verde pastai
  • coaja de la o lamaie
  • sucul de la 2 lime
  • 1 ardei rosu
  • 2
  • 5cm ghimbir
  • 2 lingurite zahar pudra
  • putin coriandru verde
  • tocat
  • 50g bucati ananas tocate

Mod de preparare

Puneti taiteii intr-un castron, acoperiti cu apa clocotita si lasati-i cateva minute pana se inmoaie. Intre timp lasati pastaile de fasole sa fiarba cam 3 minute.

Amestecati coaja de lamaie si sucul de lime, ardeiul rosu tocat (puteti adauga si putin chilli), ghimbirul, zaharul pudra si coriandrul intr-un castron mic.

Scurgeti taiteii si puneti-i intr-un castron mare. Adaugati fasolea, ananasul si sosul si amestecati usor inainte de servire.

Puteti servi aceasta reteta de post si ca fel principal, adaugati-i tofu ca sa devina mai consistenta.


Taiteii de orez cu fasole verde sunt o mancare de post delicioasa si rapida ce poate fi servita atat calda cat si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mohnkipferl - Cornulete cu mac

Mohnkipferl - Cornulete cu mac

Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...

Mohnkipferl - Cornulete cu mac
Supa crema de conopida cu morcovi

Supa crema de conopida cu morcovi

Supa crema de conopida cu morcovi
Pui umplut cu struguri si nuci

Pui umplut cu struguri si nuci

Pui umplut cu struguri si nuci este o reteta de friptura de pui la cuptor absolut fabuloasa! Este o reteta potrivita pentru...

Pui umplut cu struguri si nuci
Cele mai apreciate rețete
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
1
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
Macrou marinat la rece
2
Aperitive

Macrou marinat la rece

Imi place pestele in orice combinatie. De data aceasta am incercat aceasta reteta de peste marinat. A iesit grozav de bun!

Macrou marinat la rece
Ciorba de gulii umplute
3
Ciorbe

Ciorba de gulii umplute

Se taie marunt morcovul si patrunjelul si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp se scobesc guliie. Se prepara copozitia...

Ciorba de gulii umplute
Prajitura cu mac
4
Prajituri

Prajitura cu mac

Se amesteca toate ingredientele si se toarna in tava mare unsa cu ulei si tapetata cu faina (tava 28x40cm); se coace aprox....

Prajitura cu mac
Analele istoriei (Prajitura cu nuca)
5
Prajituri

Analele istoriei (Prajitura cu nuca)

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata si 4 albusuri batute spuma. Se coace intr-o tava...

Analele istoriei (Prajitura cu nuca)
Parteneri
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Gustos.RO

Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra

Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....

Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
ReteteCulinare.RO

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia