Tarta cu legume si smantana este o mancare de post simpla si delicioasa. Amestecati faina cu untul, de preferinta intr-un bol.
Tarta cu legume si smantana este o mancare de post simpla si delicioasa. Amestecati faina cu untul, de preferinta intr-un bol.
Adaugati apa si amestecati repede.
Taiati aluatul sau potriniti-l intr-o forma de tarta, de aprox. 25 cm.
Lasati aluatul la frigider timp de cca 15 min.
Pregatiti cuptorul la 200C timp de 10-15 min.
Umpleti aluatul din forma de tarta cu orice legume aveti prin casa, acoperiti cu branza taiata cuburi si oua.
Adaugati sare, piper, usturoi, rozmarin, oregano ... dupa gust.
Puneti la cuptor timp de 30-45 min la 200C pana cand tarta a primit putina culoare.
Tarta cu legume si smantana se serveste de preferinta cald
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii