retete usoare de primavara
Se clatesc urzicile vii, se pun la fiert cu putina apa, se trag un clocot si se opreste focul, se lasa cam cinci minute in apa, apoi se clatesc cu apa rece. Se toaca si se pot folosi la pregatirea mancarurilor.
Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit in ulei, se lasa sa ajunga translucida dupa care se adauga mixul de gogosari, morcovii tocati si se lasa pret de cinci minute sa se patrunda, dupa care se adauga ciupercile pleurotus taiate in bucati mari. Se lasa totul la foc potrivit pana cand se patrund bine ciupercile asa nu se vor innegri la fiert.
Se toarna apa peste legumele prajite, se pun cartofii taiati cuburi, se adauga condimentele, sare si se lasa la fiert pana cand sunt fierte toate legumele.
Se adauga urzicile fierte si tocate, bulionul de gogosari, pasta de tomate si se dau cateva clocote, dupa care se opreste focul.
Se pot servi cu ardei iuti la borcan.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii