Varza calita este gustoasa,aromata si foarte usor de pregatit
Indepartam foile exterioare ale verzei, o spalam sub jet de apa rece apoi o taiem fideluta.
O punem intr-un castron mare si o frecam cu sare.
Intr-o cratita adaugam uleiul si cand se incinge adaugam varza treptat si amestecam pana se caleste. Nu stoarcem varza de zeama o lasam sa se caleasca in suc propriu.
Adaugam condimentele, sucul de rosii, pasta de ardei, bulionul de corcoduse si dam cratita la cuptor pentru circa 30 de minute.
La sfarsit adaugam marar. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii