Este o mancare gustoasa si satioasa.
Dam pe razatoare morcovii si ii punem intr-o oala cu putin ulei la calit.
Intre timp dam pe razatoare si cartofii.
Fierbem soia si o punem la strecurat.
Cand s-au calit morcovii adaugam soia, sare, piper, cimbru si le amestecam.
Tapetam o forma cu ulei, punem un strat de cartofi unul de soia, unul de cartofi, unul de soia si ultimul de cartofi.
Se da la cuptor pana se face pe deasupra scoarta, cam 35-40 de minute.
Am servit langa salata de sfecla rosie. Pofta Buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii