Supa crema de linte rosie - de post, pregatita cu blenderul Oster

Supa crema de linte rosie - de post, pregatita cu blenderul Oster

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de linte rosie - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 1 cana linte rosie
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 doza rosii la conserva
  • 6 cani apa
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita parika
  • 1 lingurita chimen
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Intr-o cantiatea suficienta de apa rece, spalati lintea rosie de eventuale impuritati. Ceapa o tocati marunt, la fel si usturoiul, pe care le caliti in ulei de masline. Adaugati morcovii taiati rondele si lasati pe foc pana se inmuaie si acestia. Adaugati lintea, apa calda si rosiile. Lasati sa fiarba la foc mic aproximativ 30 de minute, sau pana cand linea este fiarta. Adaugati condimetele si potriviti de sare. Turnati supa in vasul blenderului Oster Classic Chrome. Mixati bine. O serviti imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori