Supa crema de rosii cherry galbene si rodie - de post, pregatita cu blenderul Oster

Inspirata dupa Gazpacho, care este o supa foarte populara in Spania, am facut aceasta supa crema de rosii cherry cu seminte de rodie care se prepara foarte repede si este ideala atat pentru pranz cat si pentru cina. De cele mai multe ori gazpacho se serveste rece, savoarea acestei supe este data, in primul rand, de gustul proaspat si racoritor al rosiilor cherry. Si de aceasta data ajutorul meu in bucatarie a fost blenderul performant Oster Classic Chrome.

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de rosii cherry galbene si rodie - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • * 300 g rosii cherry galbene
  • * 2 catei de usturoi
  • * cimbru proaspat
  • * rozmarin proaspat
  • * piper
  • * sare de mare
  • * seminte de rodie
  • * ulei de masline

Mod de preparare

Se spala toate legumele, apoi se pun intr-un castron, se adauga rozmarinul, cimbrul, sarea, piperul, se amesteca si se lasa la frigider pentru jumatate de ora. Se proceseaza toate ingredientele in robotul Oster adaugand treptat putina apa, pana cand se obtine o compozitie cremoasa, avand consistenta unei supe-creme. Pentru servire asezati supa in boluri decorati cu seminte de rodie, iar la final adaugati cateva picaturi de ulei de masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori