Supa crema de sfecla rosie cu hrean - pregatita cu blenderul Oster

Intotdeauna am considerat ca sfecla face o pereche minunata impreuna cu hreanul! Se completeaza perfect si se potrivesc atat in preparate reci cat si calde. Ca sa dau o consistenta bogata si interesanta acestei supe, am adaugat si putin orez.

Portii
4
Timp pregatire
600 minute
Complexitate
medie
Supa crema de sfecla rosie cu hrean - pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 400 g sfecla rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 pastarnac
  • 50 g orez
  • 300 ml supa de legume
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 200 ml apa
  • crema de hrean

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180 grade Celsius. Spalati sfecla si dati-o la cuptor pentru 40 de minute pana este coapta. Lasati sfecla sa se racoreasca. Intr-o oala incingeti uleiul, adaugati ceapa rosie tocata marunt si caliti 2 minute pana ce se inmoaie. Adaugati pastarnacul tocat cuburi, orezul, dupa care turnati supa de legume si apa. Lasati sa fiarba totul pana ce orezul se inmoaie bine. Curatati sfecla de coaja, tocati in cuburi si puneti in oala peste celelalte ingrediente. Lasati sa fiarba 10 minute. Turnati compozitia in blenderul Oster si pulsati pana ce obtineti o crema fina. Potriviti de sare si piper. Turnati supa in boluri, serviti alaturi de crema de hrean si felii de paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori