Imi place tare mult aceasta supa pentru culoarea sa minunata, pentru gustul specific de dovleac, gustul dulceag al cartofului dulce si pentru nota sa asiatica data de laptele de cocos.
Curatati legumele, tocati-le bucati potrivite si lasati-le deoparte. Intr-o oala incapatoare incingeti uleiul de dovleac, adaugati usturoiul tocat marunt, esalota si ardeiul iute tocat marunt. Caliti totul pentru 1 minut, avand grija sa nu ardeti usturoiul. Adaugati dovleacul, cartoful dulce si morcovul, turnati pe deasupra supa de legume sau apa si lasati sa fiarba pana ce legumele sunt moi si patrunse. Turnati amestecul in blenderul Oster si pulsati blenderul pana ce obtineti o crema fina. Turnati laptele de cocos si mai pulsati blenderul de cateva ori. Turnati supa inapoi in oala si aduceti din nou la punctul de fierbere. Potriviti de sare si piper. Turnati supa in boluri si serviti cu seminte de dovleac prajite. Pe deaupra picurati ulei de dovleac.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii