O tarta delicioasa cu legume, potrivita pentru zilele in care tineti post …
Amestecam apa cu 150 g margarina topita si un praf de sare.
Punem praful de copt, sare si faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat numai bun pentru intins.
Se acopera cu un prosop si se lasa 15 minute sa se odihneasca.
Calim ceapa, morcovii, ardeiul si usturoiul taiate marunt iar la sfarsit adaugam mazarea si 3 linguri pasta de tomate.
Se presara chili si sare dupa gust.
Intindem aluatul intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina, ungem aluatul cu pasta de tomate, punem amestecul de legume iar deasupra punem piure de cartofi facut din cartofi si margarina.
Se da la cuptor cca 30 de minute.
Se serveste asa simplu sau se poate servi cu salata sau muraturi.
Pofta buna !
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi plac deserturile astea la pahar, sunt si aratoase si delicioase si poti sa faci o multime de combinatii. De data asta am...
Reteta de desert duo ciocolata neagra si piersici de gradinaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii