Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten
Pune intr-un robot de bucatarie curmalele fara samburi, untul de cocos, cacao, scortisoara si laptele de cocos (la conserva, mai gros) si mixeaza bine pana obtii o pasta.
Formeaza bilute si pune-le pe hartie de copt.
Topeste ciocolata neagra si imbraca fiecare biluta in ciocolata, apoi presara deasupra fulgi de cocos si lasa-le sa se intareasca.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii