Ungem carnea cu uleiul de susan, sare si piper. Se incinge bine o tigaie-gratar pe care asezam carnea. O tinem pana se rumeneste pe ambele parti. Se a
Ungem carnea cu uleiul de susan, sare si piper. Se incinge bine o tigaie-gratar pe care asezam carnea. O tinem pana se rumeneste pe ambele parti.
Se amesteca la un loc ingredientele pentru dressing.
Se aseaza friptura si salata pe o farfurie, se toarna dressingul deasupra si se presara cu felii de ridichi.
Alte salate
Salata de brocoli
Salata de vinete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii