Salata de ceapa cu ficat

Aceasta salata contine ficat de vita, ceapa, faina, otet, boia iute, patrunjel verde si condimente.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr ficat de vita
  • 2 cepe
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri otet
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 200 ml ulei
  • jumatate lamaie

Mod de preparare

Se pun la fiert 500 ml apa cu 5 linguri otet. Se taie ceapa rondele fine, apoi se oparesc 5 minute in apa cu otet. Se scoate ceapa, se clateste sub jet de apa, apoi se lasa la scurs. Se spala ficatul, se sterge si se taie apoi in cuburi cu latura de 3 cm. Se amesteca cuburile cu piper, boia si faina. Se pun cuburile in ulei fierbinte si se prajesc pe toate partile. Se amesteca ceapa cu sarea si patrunjelul tocat, apoi se pune pe un platou, iar deasupra se asaza cuburile de ficat. Se presara cu sare, piper si suc de lamaie.


Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori