Salata The Eatery

Salata The Eatery este o delicioasa reteta cu muschi de vita, mozzarella si ruccola. Acesta reteta de salata se pregateste in 20 de minute, este omancare sanatoasa si hranitoare in acelsi timp.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Salata The Eatery

Ingrediente

  • Rucola-100gr
  • Salata creata verde sau rosie-80gr
  • Penne fierte -100gr
  • Muschi de vita feliat subtire-150gr
  • Branza Mozzarella ( 5-7 balls)
  • Masline negre
  • Rosii Cherry-4buc
  • Sare
  • Ulei de masline dupa gust
  • Lamaie-1/2
  • Oregano-2 gr
  • Unt
  • Piper Alb
  • Sos de soya
  • Sirop de grenadine

Mod de preparare

Se introduc intr-un bol: rucola, salata creata, peste care se stoarce un sfert din lamaie. Apoi, se adauga ulei de masline dupa gust, sare si pennele fierte. Se presara oregano, ulei de masline si se stoarce restul de lamaie. Se aduga rosiile cherry si maslinele taiate rondele.
Se rumeneste separat muschiul de vita in unt, sos de soia si sos de grenadine. Se adauga apoi carnea peste tot amestecul. La final, se adauga sosul in care a a fost preparata carnea peste salata si se adauga bilutele de mozzarella.


Aceasta delicioasa salata poate fi cu usurinta pregatita acasa, sau poate fi servita in cadrul cafenelei The Eatery, unde bucatarii va vor rasfata de fiecare data cu salate proaspete, de sezon.
Sursa acestei retete este site-ul eatery.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc