Salata The Eatery

Salata The Eatery este o delicioasa reteta cu muschi de vita, mozzarella si ruccola. Acesta reteta de salata se pregateste in 20 de minute, este omancare sanatoasa si hranitoare in acelsi timp.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Salata The Eatery

Ingrediente

  • Rucola-100gr
  • Salata creata verde sau rosie-80gr
  • Penne fierte -100gr
  • Muschi de vita feliat subtire-150gr
  • Branza Mozzarella ( 5-7 balls)
  • Masline negre
  • Rosii Cherry-4buc
  • Sare
  • Ulei de masline dupa gust
  • Lamaie-1/2
  • Oregano-2 gr
  • Unt
  • Piper Alb
  • Sos de soya
  • Sirop de grenadine

Mod de preparare

Se introduc intr-un bol: rucola, salata creata, peste care se stoarce un sfert din lamaie. Apoi, se adauga ulei de masline dupa gust, sare si pennele fierte. Se presara oregano, ulei de masline si se stoarce restul de lamaie. Se aduga rosiile cherry si maslinele taiate rondele.
Se rumeneste separat muschiul de vita in unt, sos de soia si sos de grenadine. Se adauga apoi carnea peste tot amestecul. La final, se adauga sosul in care a a fost preparata carnea peste salata si se adauga bilutele de mozzarella.


Aceasta delicioasa salata poate fi cu usurinta pregatita acasa, sau poate fi servita in cadrul cafenelei The Eatery, unde bucatarii va vor rasfata de fiecare data cu salate proaspete, de sezon.
Sursa acestei retete este site-ul eatery.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori