Pentru Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar fierbem limba sau muschiul in apa cu sare si condimente.Ceapa taiata doar o oparim in zeama de la carnea fiarta.
Pentru Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar fierbem limba sau muschiul in apa cu sare si condimente.Ceapa taiata doar o oparim in zeama de la carnea fiarta. Facem o maioneza din ulei, doua oua fierte si unul crud.In maioneza adaugam mustar si bulion.Amestecam toate ingredientele in care mai adaugam boia dulce , piper, curry si praf de menta si otet de la gogosari. Salata trebuie sa fie foarte picanta.
Salata Vieneza o servim alaturi de cartofi copti la gratar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii