Icrele de crap sunt deasupra celor de stiuca, chiar si a celor negre! Numaidecat asemenea salata trebuie cu randuiala facuta, dupa o vorba inteleapta:
Icrele de crap sunt deasupra celor de stiuca, chiar si a celor negre! Numaidecat asemenea salata trebuie cu randuiala facuta, dupa o vorba inteleapta: sa toarne untdelemnul un chior, sa picure lamaia un zgarcit si sa le bata un nebun!
Este recomandat ca sa se bata intr-un bol nemetalic, cu o lingura din lemn.
Va mai recomand sa tineti cont de vorba inteleapta si sa pregatiti salata din icre de crap, intocmai. Va iesi o salata extraordinara! Cu cat o vei bate mai mult cu atat va iesi mai pufoasa si mai aratoasa! ;) Si daca o asezi apoi intr-o ceapa desfacuta de camasile ei, taiata cu cutitul in zigzag, si o decorezi si cu o frunza de patrunjel ...numai laude vei primi .
Serveste cu niste feliute de paine prajita. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii