File afumat de peste cu salata de legume

Salata de legume cu file de peste afumat este ideala pentru un picnic.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 200 gr. file de peste afumat;
  • 150 gr. morcov;
  • 100 gr. radacina de telina;
  • 50 gr. ridiche neagra;
  • 1 praz mic;
  • 1 lingurita sos de soia;
  • 1 lingura de otet;
  • 4 linguri ulei de masline;
  • 1 varf de cutit de piper.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Curatam fileurile de peste de piele si de eventualele oase, apoi le taiem in cuburi egale. Spalam si curatam legumele, dupa care le radem pe razatoarea mica. Taiem si prazul rondele mici, iar ridichea neagra se amesteca separat cu otetul si zaharul si se lasa cam 5 minute, apoi se amesteca cu restul legumelor. Adaugam sosul de soia si uleiul de masline, apoi amestecam bine.


Pestele se poate amesteca impreuna cu legumele in salata sau se poate servi in straturi separate: peste, salata, peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori