Se fierbe sfecla si se taie cubulete. Ceapa se taie solzisori, merele se rad, pestele se curata si se taie cubulete. Din fiecare se aleg cantitati ega
Se fierbe sfecla si se taie cubulete. Ceapa se taie solzisori, merele se rad, pestele se curata si se taie cubulete. Din fiecare se aleg cantitati egale si se asaza in farfurii separate. Intr-un castron se asaza pe straturi din fiecare, pana se termina toata cantitatea de produs din fiecare categorie. Doar la sfarsit se pune un strat de maioneza. Se da la rece cateva ore inainte de a se servi.
Se recomanda un vin alb usor.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresO reteta special creata pentru fetita mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"iam folosit...
Dovlecei cu carne si crema de cocosPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAm vazut aceste cornulete la Laura si tare mi-au furat privirea (mai ales ca eu ador cornuletele pregatite in casa). Ea a...
Desert cornulete de zapada (cu umplutura de nuca)Se pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii