Se pune pe foc o oala cu apa in care se adauga putina sare. Cand apa fierbe se adauga pastele si se fierb (dupa cum scrie pe ambalaj). Intre timp, se
Se pune pe foc o oala cu apa in care se adauga putina sare. Cand apa fierbe se adauga pastele si se fierb (dupa cum scrie pe ambalaj). Intre timp, se spala rosiile si se taie in cubulete, maslinele se taie in doua, iar ceapa se spala si se taie marunt. Cand pastele s-au fiert se scurg de apa si se pun intr-un castron mai mare, se adauga: rosiile, ceapa, maslinele, maioneza si thonul (care inainte a fost scurs de zeama), se mesteca totul cu grija si se adauga sare dupa gust
Se poate adauga si putin patrunjel
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii