1.Untul se pune intr-o tigaie la topit. In aceasta se zdrobeste pestele cu ajutorul unei furculite. Se adauga anasonul macinat si coaja de lamaie. 2.
1.Untul se pune intr-o tigaie la topit. In aceasta se zdrobeste pestele cu ajutorul unei furculite. Se adauga anasonul macinat si coaja de lamaie.
2.Se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute, la foc potrivit. Se condimenteaza cu sare si piper.
3. In timpul acesta se fierb si pastele fainoase si se lasa sa se scurga. Restul untului se pune intr-un castron unde se adauga pastele fainoase si sosul. Se amesteca toate laolalta si se presara cu frunze de patrunjel.
Se consuma cu salata de rosii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii