1.Untul se pune intr-o tigaie la topit. In aceasta se zdrobeste pestele cu ajutorul unei furculite. Se adauga anasonul macinat si coaja de lamaie. 2.
1.Untul se pune intr-o tigaie la topit. In aceasta se zdrobeste pestele cu ajutorul unei furculite. Se adauga anasonul macinat si coaja de lamaie.
2.Se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute, la foc potrivit. Se condimenteaza cu sare si piper.
3. In timpul acesta se fierb si pastele fainoase si se lasa sa se scurga. Restul untului se pune intr-un castron unde se adauga pastele fainoase si sosul. Se amesteca toate laolalta si se presara cu frunze de patrunjel.
Se consuma cu salata de rosii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii