Penne cu ton

1.Untul se pune intr-o tigaie la topit. In aceasta se zdrobeste pestele cu ajutorul unei furculite. Se adauga anasonul macinat si coaja de lamaie. 2.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g paste fainoase Penne
  • 125 g peste ton in ulei de masline
  • 2 l.s. unt
  • 1 l.c. anason
  • 1 l.c. coaja de lamaie rasa
  • 125 g smantana
  • 1 l.s. frunze de patrunjel tocate
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1.Untul se pune intr-o tigaie la topit. In aceasta se zdrobeste pestele cu ajutorul unei furculite. Se adauga anasonul macinat si coaja de lamaie.

2.Se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute, la foc potrivit. Se condimenteaza cu sare si piper.

3. In timpul acesta se fierb si pastele fainoase si se lasa sa se scurga. Restul untului se pune intr-un castron unde se adauga pastele fainoase si sosul. Se amesteca toate laolalta si se presara cu frunze de patrunjel.
Se consuma cu salata de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc