Salata cu creveti este perfecta ca aperitiv la o petrecere sau chiar ca si fel principal. Este foarte usor de preparat, poti sa te joci cu ingredientele dupa gusturi, noi iti prezentam si un dressing potrivit.
1. Pune impreuna intr-un bol frunzele de salata, morcovii, ceapa, coriandrul si menta si amesteca bine toate ingredientele astfel incat aromele sa se patrunda.
2.Pentru dressing amesteca otetul impreuna cu zaharul, sosul de peste, apa, usturoiul si chilli intr-o oala pentru sos. Incalzeste la foc mediu cam 1 minut, pana se topeste zaharul (nu trebuie sa fiarba).
3. Pune dressing-ul in bol, amesteca si lasa cateva minute acoperit.
Salata viatenameza cu creveti se serveste in portii individuale: salata si un crevete cu inca o lingura de sos si cu o bucata de lamaie deasupra
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postHribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...
Hribi cu usturoiIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii