Salata de farfalle cu peste

Reteta Salata de farfalle cu peste este propusa de Jakob Hausmann utilizatorilor culinar.ro

Complexitate
redusa
Salata de farfalle cu peste

Ingrediente

  • 2 linguri balsamico alb
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 tomate
  • sare
  • piper
  • 200 g farfalle  (paste fainoase)
  • 2 ramurele de tarhon
  • 250 g mazare
  • 1 lingura unt
  • 250 g file de peste
  • 2 buc. salata verde

Mod de preparare

Tomatele se oparesc, se descojesc, se scot samburii si se taie bucatele.

Se amesteca otetul cu uleiul de masline, se adauga sare si piper dupa gust. Apoi se adauga rosiile.

Pastele fainoase si tarhonul se introducin apa sarata (in momentul cand incepe sa fiarba) si se fierb pana devin „al dente”. Se scot din apa, se tin sub jet de apa rece, se lasa sa se scurga bine,  apoi se introduc in sosul de tomate.

In apa de la paste se fierbe mazarea, se lasa sa se raceasca si se adauga la paste. Se taie fileul de peste în fasii (late de cca. 1 cm) si se fierb in aburi cca. 3 minute.

Pe farfurii se dispun frunze de salata verde, deasupra salata de paste, se decoreaza cu fasiile de file de peste.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori