Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper, dupa gust. Se adauga uleiul picatura cu picatura, ca la maioneza, pina se obtin
Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper, dupa gust. Se adauga uleiul picatura cu picatura, ca la maioneza, pina se obtine o spuma. Se amesteca cu zeama de lamiie. Se asaza pe o farfurie, se garnisesc cu masline, iar ceapa tocata foarte marunt se serveste separat. La icrele sarate, nu se mai adauga sare.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaDulceata de ardei iute are un gust dulce - picant, un puternic iz oriental si poate fi servita nu doar alaturi de o...
Dulceata de ardei iuti - Reteta videoRecent am achiziționat niște cacao extra black și am tot testat-o în diferite rețete de prăjituri. Îmi place...
Desert chec cu pere si ciocolataSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii