Salata de icre de crap cu ceapa

Icrele se pun intr-un castron deasupra unui vas cu abur, ca sa-si schimbe culoarea. Se aleg bine pielitele cu o furculita, se pune sare si apoi se iau

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr icre
  • 1 pahar ulei
  • 1 lamiie
  • ceapa

Mod de preparare

Icrele se pun intr-un castron deasupra unui vas cu abur, ca sa-si schimbe culoarea. Se aleg bine pielitele cu o furculita, se pune sare si apoi se iau de pe abur si se bat bine cu ulei, ca maioneza. La urma, se adauga zeama de lamiie, iar ca sa fie mai tari, se adauga un bob de sare de lamiie, dizolvata in putina apa rece. Se mai bat putin si se asaza pe farfurie. Se fac garnituri cu spritul si se orneaza cu masline taiate in forma de rozeta. Cine doreste poate adauga la icre si putin miez de franzela inmuiat si bine stors, precum si ceapa tocata fin, dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci