Salata de paste cu ton

Se fierb pastele, se adauga mozarella taiata cubulete, rosiile si eventual ardeiul gras, tonul, porumbul, ceapa taiata pe lungime calita in unt cu un

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Paste (farfalle sau spirelli multicolori)
  • mozarella
  • 1 conserva ton (in ulei sau in suc propriu)
  • parmezan ras
  • 1-2 rosii
  • eventual un ardei
  • 1 ceapa
  • 1 conserva porumb
  • busuioc proaspat
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb pastele, se adauga mozarella taiata cubulete, rosiile si eventual ardeiul gras, tonul, porumbul, ceapa taiata pe lungime calita in unt cu un pic de zahar, sare, piper, busuioc si putin ulei de masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci