Pestele ton se scoate din cutie si se stoarce de sucul propriu, se pune peste zeama de la o jumatate de lamaie, putina sare, piper, cus-cusul fiert, r
Pestele ton se scoate din cutie si se stoarce de sucul propriu, se pune peste zeama de la o jumatate de lamaie, putina sare, piper, cus-cusul fiert, racit si strecurat de apa, porumbul fiert si racit sau din conserva, sau congelat, marar verde, iaurtul si maioneza. Se amesteca bine componentele si se lasa la rece 1-2 ore dupa care se serveste.
Toate ingredientele trebuie sa fie bine racite si trecurate bine de apa.
Se serveste simplu sau cu paine prajita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii