Curatam fasolea verde si se fierbe in apa cu sare cca 8 min. Se scurge, se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se spala, se curata s
Curatam fasolea verde si se fierbe in apa cu sare cca 8 min.
Se scurge, se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Se spala, se curata si se toaca patrunjelul, apoi se asaza intr-un castron cu fasolea verde.
Se adauga ceapa tocata.
Se prepara separat un dressing din otet, supa, mustar, sare, piper sl 1 praf de zahar.
Se inglobeaza uleiul, batand cu telul. Se amesteca dressingul impreuna cu ingredientele pregatite.
4 Se scurg conservele de peste de ulei si se storc bine cu furculita.
Se taie jumatati rosiile cherry.
Se curata salata verde si frunzele mari se taie bucati.
5Se amesteca intr-un bol salata verde, rosiile si tonul, impreuna cu fasolea verde marinata.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Salata de legume se repartizeaza pe farfurii si in final se
presara tortilla-chips.
Alte retete de salata
Salata telina
Salata cartofi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii