Cartoful se fierbe in coaja. Dupa fierbere, se pune intr-un vas cu apa rece. Se curata de coaja si se taie cubulete. Firele de celery se inlatura fru
Cartoful se fierbe in coaja. Dupa fierbere, se pune intr-un vas cu apa rece. Se curata de coaja si se taie cubulete. Firele de celery se inlatura frunzele, se spala si se toaca foarte marunt. Ouale se toaca si ele marunt. Tonul se scurge de ulei. Intr-un castron mare se amesteca toate ingredientele.
Se poate servi atat pe farfurie cat si intr-un bol, ornate cu salata verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii