Cartoful se fierbe in coaja. Dupa fierbere, se pune intr-un vas cu apa rece. Se curata de coaja si se taie cubulete. Firele de celery se inlatura fru
Cartoful se fierbe in coaja. Dupa fierbere, se pune intr-un vas cu apa rece. Se curata de coaja si se taie cubulete. Firele de celery se inlatura frunzele, se spala si se toaca foarte marunt. Ouale se toaca si ele marunt. Tonul se scurge de ulei. Intr-un castron mare se amesteca toate ingredientele.
Se poate servi atat pe farfurie cat si intr-un bol, ornate cu salata verde.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii