Rosiile, cascavalul si mozarella se taie rondele si se pun intr-un vas. Uleiul din conserva de ton se amesteca cu condimentele si sucul de lamaie. C
Rosiile, cascavalul si mozarella se taie rondele si se pun intr-un vas.
Uleiul din conserva de ton se amesteca cu condimentele si sucul de lamaie.
Carnea de ton se marunteste peste rosiile din vas. Se toarna peste ele amestecul cu ulei si condimente.
Este buna si proaspata, dar daca se tine la frigider un sfert de ora, este ideala.
Daca adaugam masline umplute cu migdale este si mai gustos.
Putem pune si cateva frunze de varza chinezeasca.
Pofta buna!
Alte idei de retete de retete salate gasiti aici:
Salata rosie,
Salata mexicana,
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii