Rosiile, cascavalul si mozarella se taie rondele si se pun intr-un vas. Uleiul din conserva de ton se amesteca cu condimentele si sucul de lamaie. C
Rosiile, cascavalul si mozarella se taie rondele si se pun intr-un vas.
Uleiul din conserva de ton se amesteca cu condimentele si sucul de lamaie.
Carnea de ton se marunteste peste rosiile din vas. Se toarna peste ele amestecul cu ulei si condimente.
Este buna si proaspata, dar daca se tine la frigider un sfert de ora, este ideala.
Daca adaugam masline umplute cu migdale este si mai gustos.
Putem pune si cateva frunze de varza chinezeasca.
Pofta buna!
Alte idei de retete de retete salate gasiti aici:
Salata rosie,
Salata mexicana,
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii