Salata de ton cu salata verde este un aperitiv cu peste si legume sanatos si consistent. Tonul se desface bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori.
Salata de ton cu salata verde este un aperitiv cu peste si legume sanatos si consistent. Tonul se desface bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Rosiile se spala si se taie felii subtiri. Maslinele se spala, se scot samburii. Lamaia se spala si se stoarce. Salata se spala frunza cu frunza si se taie fasii subtiri. Tonul, ceapa, salata verde, rosiile, maslinele, se amesteca cu uleiul si zeama de lamaie. Se adauga sarea si piperul.
Salata de ton cu salata verde se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii