Salata de ton cu salata verde este un aperitiv cu peste si legume sanatos si consistent. Tonul se desface bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori.
Salata de ton cu salata verde este un aperitiv cu peste si legume sanatos si consistent. Tonul se desface bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Rosiile se spala si se taie felii subtiri. Maslinele se spala, se scot samburii. Lamaia se spala si se stoarce. Salata se spala frunza cu frunza si se taie fasii subtiri. Tonul, ceapa, salata verde, rosiile, maslinele, se amesteca cu uleiul si zeama de lamaie. Se adauga sarea si piperul.
Salata de ton cu salata verde se serveste rece.
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjel1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru)...
Tort cu branza si friscaAcest chec este unul din deserturile favorite ale familiei mele. Reteta am invatat-o de la soacra mea, cu multi ani in urma....
Chec cu morcov, nuca si stafideAceasta reteta de prajitura cu crema de ness este delicioasa, cu blat crocant cu cocos. Este o prajitura foarte aspectuoasa,...
Prajitura alba cu crema de nessOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoRulada cu mere si scortisoara este o prajitura delicioasa de sezon. Merita incercat, cu atat mai mult ca necesita doar 30 de...
Rulada cu mere si scortisoaraSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii