Punem icrele la desarat sau le lasam citeva zile cu sare, in cazul in care sint nesarate. Grisul se pune la fiert in apa care clocoteste si se fierbe
Punem icrele la desarat sau le lasam citeva zile cu sare, in cazul in care sint nesarate.
Grisul se pune la fiert in apa care clocoteste si se fierbe
5 minute, dupa care se iasa sa se raceasca. Se pun icrele intr-un castron adine, se amesteca cu grisul bine scurs si se adauga ulei treptat, amestecind energic cu o lingura de lemn.
Cind uleiul s-a incorporat bine, se toaca ceapa marunt; se freaca cu sare, se spala cu apa rece si se stoarce
bine, dupa care se pune peste icre.
Se adauga si zeama de la jumatate de lamiie, se mai freaca citeva minute si se asaza icrele pe un platou.
Se orneaza cu jumatati de masline sau cu felii subtiri de lamiie si se servesc in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta
Pangasius file
Zacusca de peste
Zacusca de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii