Icrele de stiuca, fiind mai mari, se pot pregati fara gris. Se pun icrele intr-un castron adinc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatate de lamii
Icrele de stiuca, fiind mai mari, se pot pregati fara gris. Se pun icrele intr-un castron adinc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatate de lamiie, se adauga uleiul treptat si se amesteca energic cu o lingura de lemn.
Cind amestecul este omogen, se toaca ceapa marunt, se
freaca bine cu sare, se spala cu apa rece si se stoarce sau se scurge citeva minute.
Se pune ceapa peste icre, se mai amesteca cu lingura citeva minute, dupa care se pun pe o farfurie intinsa si se orneaza cu jumatati de masline.
Aceasta reteta poate fi pregatita ca aperitiv
Placinta
Clatite
Mancare cu peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii