Se ia un platou mare. Se spala salata si se aseaza pe platou un pat din frunze de salata. In mijlocul platoului se rastoarna usor tonul maruntit, pas
Se ia un platou mare.
Se spala salata si se aseaza pe platou un pat din frunze de salata. In mijlocul platoului se rastoarna usor tonul maruntit, pastradu-se forma conservei. De jur-imprejurul tonului se aseaza porumbul din conserva, ardeiul gras rosu-verde-galben combinat taiat julien.
Apoi se aseaza ceapa taiata cubulete mici. Peste toate acestea se pune zeama de la lamaie si se presara putina sare.
Pofta Buna!
Servim pe un platou rece, ca aperitiv sau fel principal.
Alte retete de salata recomandate:
Salata de ciuperci
Salata de cruditati
Salata bulgareasca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii