Salata Nicoise

Salata Nicoise este un aperitiv cu peste si legume sanatos si consistent. Fasolea verde se curata, se spala, se fierbe si se lasa la racit. Maslinele se spala.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Salata Nicoise

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • fasole verde - 400 g
  • conserva ton - 200 g
  • masline - 200 g
  • rosii - 200 g
  • ceapa - 100 g
  • patrunjel - 1 legatura
  • lamaie/otet - 50 g/50 ml
  • sare si piper

Mod de preparare

Salata Nicoise este un aperitiv cu peste si legume sanatos si consistent.  Fasolea verde se curata, se spala, se fierbe si se lasa la racit. Maslinele se spala. Rosiile se spala, se oparescsi se curata de pielite. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se stoarce de zeama. Fasolea, maslinele, rosiile, tonul, ceapa si patrunjelul se amesteca. Se adauga sucul de lamaie, sarea si piperul.

Salata Nicoise se serveste rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc