Ouale se fierb tare. Cand sunt gata se dau pe razatoarea mica. Se adauga peste tonul maruntit si ceapa taiata marunt (uleiul de la ton nu se aruna ci
Ouale se fierb tare. Cand sunt gata se dau pe razatoarea mica. Se adauga peste tonul maruntit si ceapa taiata marunt (uleiul de la ton nu se aruna ci se amesteca si el cu toate ingredientele). Se aduga zeama de lamaie, condimentele si patrunjelul taiat marunt. Se amesteca.
Ca varianta doi puteti sa faceti din tonul amestecat cu ceapa pasta la mixer, dupa care adaugati oul dat pe razatoare si condimente.
Pe paine foarte proaspata, pufoasa sau toast
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii