Se curata salata si se desface in frunze. Miezul salatei se pastreaza restul se taie fasii late de 1 cm si se pun in salatiera. Se amesteca cu felii
Se curata salata si se desface in frunze. Miezul salatei se pastreaza restul se taie fasii late de 1 cm si se pun in salatiera.
Se amesteca cu felii subtiri de ardei gras si felii de rosii. Usturoiul se taie marunt, se pune peste restul legumelor; amestecul se sareaza si se pipereaza dupa
gust.
Se stropeste cu ulei fierbinte, se orneaza salata cu rondele de ou fiert tare, se presara cu marar tocat.
Se serveste imediat langa cartofi prajiti si ochiuri sau langa alte mancaruri de legume.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii