O reteta de vacanta perfecta pentru orice moment al zilei :)
Spalam bine toate legume si care trebuie le curatam de coaja si de cotor.
Intr-un castron mai mare punem salata rupta in bucati mai mari, smochinele taiate felii potrivite, castravetele, ardeii taiati cuburi marunte, rosiile intregi, germenii, zeama de lamaie, putin ulei de masline, sare dupa gust si frunze de busuioc.
La sfarsit adaugam mozzarella rupta in bucatele, amestecam totul usor dupa care punem in salatiere si servim!
Pofta mare va doresc!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii