Ardeii se coc la foc iute, se curata de coaja dupa* ce s-au racit si se pun intr-un castron. Se sareaza dupa gust, se
Ardeii se coc la foc iute, se curata de coaja dupa* ce s-au racit si
se pun intr-un castron. Se sareaza dupa gust, se stropesc cu ulei si otet,
se asorteaza cu felii de rosii si se presara cu marar tocat. Salata se
serveste ca garnitura la mincarurile de legume sau de carne.
35 Salata de ardei capia cu usturoi
1 kg ardei capia, 3 linguri de ulei, 2 linguri de otet, sare, marar
toeat, usturoi.
Ardeii se coc la foc iute, se pun intr-un vas adanc si se lasa acoperiti pana cand se racesc. Se curata de coaja, se spala coditele, se pun intr-un castron si se sareaza. Se stropesc cu ulei fierbinte si cu otet, apoi se toarna deasupra mujdei de usturoi potrivit de iute.
Se presara deasupra salatei marar tocat.
Salata se serveste ca si garnitura mancarurile de legume sau la cele de carne.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii