Se pun la fiert cartofii cu coaja cu tot, si apa sarata care a dat in clocot. Cat sunt inca fierbiti incerci sa-i cureti, si sa-i tai felii si sa-i s
Se pun la fiert cartofii cu coaja cu tot, si apa sarata care a dat in clocot.
Cat sunt inca fierbiti incerci sa-i cureti, si sa-i tai felii si sa-i stropesti imediat cu ulei.
Se adauga zemaa de lamaie (sau otetul) si cepa taiata marunt.
Se adauga hasmatuchi taiat marunt si se lasa 30 de minute la rece pana se serveste.
Pofta buna!
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Salata de cartofi cu ardei si ceapa la tigaie,
Cartofi cu branzeturi la cuptor,
Cartofi in coaja la cuptor
Cartofi taranesti
Cartofi frantuzesti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii