Astazi pregatim o salata de cruditati cu varza noua, mult marar verde, colorata cu morcov si mar.
Legumele trebuie spalate bine de tot inainte. Poti sa le tai apoi cu un cutit sau poti sa le dai pe razatoare.
Taie varza cat mai subtire si da pe razatoarea cu ochiuri mari morcovii si merele, apoi amesteca-le intr-un bol incapator. Pune stafidele si optional merisoarele hidratate pentru un plus de culoare si savoare. Taie ceapa verde pe diagonala cat mai subtire si pune-o in castron. Adauga mararul tocat marunt si Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Pentru dressing, amesteca mustarul cu iaurtul grecesc, zeama de lamaie, uleiul de masline, sare si piper si adauga-le in salata. Sosul este optional, poti pune in locul lui doar ulei de masline si lamaie. La final, presara deasupra semintele si salata este gata!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAndra Mihail ne surprinde astăzi cu Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid....
Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Comentarii