Se rad pe razatoare toate zarzavaturile si merele, se pune sare si se lasa sa stea ½ ora. Cartofii calzi se taie in cuburi mici, se pune sare si se a
Se rad pe razatoare toate zarzavaturile si merele, se pune sare si se lasa sa stea ½ ora. Cartofii calzi se taie in cuburi mici, se pune sare si se amesteca cu putin ulei. Dupa 10-15 minute se pun cartofii peste zarzavat, se adauga maioneza amestecata cu mustar si zeama de lamiie. Se amesteca totul bine Se asaza pe o farfurie garnisita cu salata verde.
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Comentarii