Salata de fasole verde

Se curata, se spala si se fierbe fasolea. Se strecoara, se asaza in salatiera si se amesteca cu uleiul, otetul, sarea si usturoiul pisat si amestecat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr fasole
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • sare
  • 2 catei usturoi pisat (dupa plac)
  • patrunjel

Mod de preparare

Se curata, se spala si se fierbe fasolea. Se strecoara, se asaza in salatiera si se amesteca cu uleiul, otetul, sarea si usturoiul pisat si amestecat cu 2-3 linguri din apa in care a fiert fasolea Se garniseste cu citeva crengute de patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonac Rosenkranz
1
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Kaiserschmarrn
Bucataras.RO

Kaiserschmarrn

Clatite vieneze sau clatite rupte, foarte usor de realizat!

Kaiserschmarrn
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide