Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie in bucati nu prea mici, se presara cu sare si se amesteca. Fasolea se fierbe in apa cu sare. Se scot
Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie in bucati nu prea mici, se presara cu sare si se amesteca. Fasolea se fierbe in apa cu sare. Se scot samburii din masline. Se aranjeaza pe un platou fasolea verde, in mijloc, se inconjoara de cartofi, deasupra peste cartofi se asaza felii de rosii iar intre fasole si cartofi un rand de capere si masline. Se toarna deasupra sosul preparat din otet, ulei, sare, piper si patrunjel verde tocat arunt.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac
Galuste cu prune
Zacusca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii