Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie in bucati nu prea mici, se presara cu sare si se amesteca. Fasolea se fierbe in apa cu sare. Se scot
Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie in bucati nu prea mici, se presara cu sare si se amesteca. Fasolea se fierbe in apa cu sare. Se scot samburii din masline. Se aranjeaza pe un platou fasolea verde, in mijloc, se inconjoara de cartofi, deasupra peste cartofi se asaza felii de rosii iar intre fasole si cartofi un rand de capere si masline. Se toarna deasupra sosul preparat din otet, ulei, sare, piper si patrunjel verde tocat arunt.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac
Galuste cu prune
Zacusca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii