Fasolea verde, fiarta in apa clocotita cu sare, se scurge si se pune intr-o salatiera. Se stropeste – calda fiind inca – cu uleiul. Dupa ce se rac
Fasolea verde, fiarta in apa clocotita cu sare, se scurge si se pune intr-o salatiera. Se stropeste – calda fiind inca – cu uleiul. Dupa ce se raceste, se adauga verdeata, mujdeiul de usturoi si ceapa. Se amesteca totul si se tine putin la rece inainte de a fi servita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFoarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiate
Comentarii