Frunze de sfecla, rosii si verzi ( chard, bette, bietole, beta vulgaris) Mizuna sau Frunze de rapita japoneza (Brassica rapa) Mache (Valerianella locu
Frunze de sfecla, rosii si verzi ( chard, bette, bietole, beta vulgaris)
Mizuna sau Frunze de rapita japoneza (Brassica rapa)
Mache (Valerianella locusta)
Cicoare (frisee, Cichorium endivia)
Radicchio (cicoare cu frunze rosii, Cichorium intybus)
Arugula (rocket, rochette, rucola)
Spanac
Peste frunze pun ulei bun de masline si otet balsamic si o servesc la fripturi si alte feluri pricipale sau ca un fel de sine statator.
Se mai pot adauga miez de nuca, pere sau gorgonzola.
se serveste cu friptura
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAveam niste albusuri, cam jumatate de kg, care trebuiau neaparat facute, ca nu mai aveam loc in congerator de ele. Si ce sa...
Rulada Pavlova, un desert delicios cu fructeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii